zeepjeshuis

 Algemene voorwaarden 

 
Door artikelen bij Het Zeepjeshuis te bestellen, accepteert u deze algemene voorwaarden.

 

1) Algemeen:

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestelling overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van het zeepjeshuis.

2) Prijzen:

De prijzen van de artikelen in deze webwinkel zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. U dient rekening te houden met extra kosten voor het verzenden van uw bestelling.

3) Betalen:

Als u een bestelling geplaatst heeft krijgt u een bevestiging met daarin een overzicht van de door u bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten. De betaling dient altijd vooraf plaats te vinden d.m.v. een bankoverschrijving of via iDeal. Na ontvangst van de betaling streven we ernaar  om uw bestelling binnen 5 dagen naar u te verzenden. Mocht het artikel een langere levertijd hebben zal dit per e-mail aan u worden medegedeeld.

4) Verzenden:

De verzendkosten van een pakket bedraagt € 6,95 binnen Nederland. Voor België zijn de verzendkosten € 13,00 met Track & Trace code en € 9,00 zonder Track & Trace code. Voor overige landen geld een ander tarief. Na het aanbieden van het pakket bij PostNL krijgt u een track & trace code verstuurd via de mail zodat u uw pakket kunt volgen. (Behalve voor België als u daar niet voor gekozen heeft.)
Als u niet thuis bent en uw pakket wordt naar een postlocatie gebracht, dan zullen ze het pakket daar 7 dagen bewaren. Haalt u het pakket niet binnen 7 dagen op dan wordt het pakket retour naar ons verzonden. Zorg in dat geval dat u het binnen dit termijn ophaald anders zal u opnieuw de verzendkosten moeten gaan betalen Het Zeepjeshuis is niet aansprakelijk voor het zoek raken of stuk gaan van bestellingen over de post.

5) Bestellingen afhalen:

Indien u gekozen heeft voor afhalen van uw bestelling dan nemen we na betaling contact met u op om een afspraak te maken welke dag en tijd het beste uitkomt voor ons beide.

6) Retournerings- en annuleringsrecht:

U heeft de mogelijkheid om de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten, m.u.v. de speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen. Bestellingen van alle overige producten kunnen te allen tijde, binnen 24 uur, worden geannuleerd en heeft de consument vanaf de dag van levering nog 7 dagen bedenktijd waarin hij/zij de goederen zonder opgave van redenen mag retourneren en alleen verzendkosten in rekening zullen worden gebracht, m.u.v. de speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen. Annuleren doet u via info@zeepjeshuis.nl Als u de geannuleerde bestelling betaald heeft ontvangt u het aankoopbedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 24 uur heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen dan bent u betalingsplichtig.

7) Aansprakelijkheid:

Het Zeepjeshuis houdt het recht prijzen en deze Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Het Zeepjeshuis is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Wij verzekeren u dat aan de verzending van uw bestelling grote zorg is besteedt. Het Zeepjeshuis streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt Het Zeepjeshuis daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan met de klant naar een oplossing gezocht worden.

8) Persoonsgegevens:

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantenbestand van Het Zeepjeshuis opgeslagen om de bestelling te verwerken en worden niet verstrekt aan derden.

9) kleurverschillen:

U dient rekening te houden met kleine afwijkingen en kleurverschillen van de afgebeelde producten omdat het veelal om natuurlijke producten gaat en vers gemaakt worden. De kleuren voor de zeepjes moeten ook gemengd worden.

10) Contact:

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met Het Zeepjeshuis.

E-mail info@zeepjeshuis.nl

schriftelijk Hoofdstraat, 172 B 5706 AP in Helmond

Telefonisch 06-54303406

 

Social Media:
 
   Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden: