zeepjeshuis


Welkom bij het Zeepjeshuis

 
Op onze webwinkel kunt u terecht voor al uw handgemaakte zeepjes, unieke geboortebedankjes, huwelijksbedankjes, doop, communie, babyshower, themazeepjes en relatiegeschenken. De zeepjes worden vers gemaakt zodat de geur langer behouden blijft. Wilt u er een leuke verpakking omheen zodat de geur langer behouden blijft? Ook daar kunnen wij voor zorgen voor een meerprijs van € 0,10.
Onze webwinkel wordt continu aangevuld met nieuwe producten dus houdt deze site regelmatig in de gaten.


 
  

 
U kunt gemakkelijk, snel en veilig 7 dagen per week, 24 uur per dag online bestellen via een bankoverschrijving of iDeal. Uw bestelling wordt na ontvangst van betaling binnen 5 werkdagen naar u toegezonden. Voor bestellingen vanaf € 100,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, alleen in Nederland. U krijgt na het verzenden van een pakket het track & trace nummer via de mail toegestuurd zodat u daar het pakket kunt volgen. Voor tarieven kijk onder het tab verzendkosten.

U kunt er ook voor kiezen om het pakket op afspraak af te komen halen in Helmond. De keuze is geheel aan u! Ook hier geldt een vooruitbetaling van de bestelling.ALLE PRIJZEN ZIJN IN EURO`S EN INCLUSIEF BTWLAATSTE NIEUWS:

* 8-8-2018 We hebben de verzendkosten naar België en Duitsland aangepast.
Nu betaald u nog maar voor het verzenden van een pakket € 11,00 i.p.v. € 13,00.


* 4-2-2019 Er is een nieuwe tab toegevoegd van de kleurstalen. Zo heeft u een goede indruk hoe de kleur eruit
komt te zien van uw zeepjes.


 

 

Social Media:
 
   Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden: